Supplì bianchi! Tomat-versjon her. Prøver en versjon med rømme i stedet for tomat og Norvegia i stedet for Mozzarella. Historisk kunne suppli være laget med innmat av kylling, jeg begrenser meg til kjøttdeig av fuglen.
Det er i slike øyeblikk, som når jeg spiser denne, at livet får mening.
Oppskrift:
Kok 150g ris (450g vann)
Kjøttsaus:
God skvett olje
200g kyllingkjøttdeig
– stek til ferdig
9 grønne oliven i biter (1 pr ball)
150g 17 % rømme
Cayennepepper, karri, salt
– bland inn
– kok opp, slå av og kjøl litt ned
30g raspet parmesan
1 egg
– bland med kjøttsaus
– bland med ris
– kjøl ned, og i kjøleskap til neste dag
970g ferdig blanding
Tilblivelsen:
– form i håndflaten (100g pr ball)
– en brettet skive Norvegia i midten (10g)
– dekk med brødsmuler
– bak i ovnen på 200 grader i 20 min
– spis med frisk salat (eller som forrett til noe langt viktigere)